На 16 август 2021 г., в Ритуалната зала на Община

...
На 16 август 2021 г., в Ритуалната зала на Община
Коментари Харесай

Кметът на Община Елин Пелин талантливия гребец от с. Лесново

На 16 август 2021 година, в Ритуалната зала на Община Елин Пелин, кметът Ивайло Симеонов посрещна Иван Янкулов – надарения ни гребец от с. Лесново, с цел да му сервира поздравления за отличното показване на Световното състезание по гребане за юноши и девойки в гр. Пловдив.  

Двойката ни без кърмчия Иван Янкулов и Цветомир Малинов се класира на четвърто място в Световното състезание по гребане за юноши и девойки. Титлата завоюва Румъния, среброто отпътува за Германия, а трето място е за тима от Канада. Важна за триумфа беше и поддръжката на публиката, която въодушеви българите на финала.  

„ Четвъртото място звучи като дребна сбъдната фантазия. Сега би трябвало да мислим да сбъдваме огромните фантазии. В течение на надпреварата израствахме душевен и се подготвихме, тъй че да издържим оптимално в решителната фаза “, сподели разчувствуван след финала Иван Янкулов.  

Кметът Ивайло Симеонов награди младия състезател, като пожела на надарения гребец още по-големи спортни триумфи на идните Балканско и Европейско шампионати по гребане. С усмивка предложи на Иван Янкулов да завладее нов успех - тимът му да взе участие на идващите Олимпийски игри и да завоюва орден за България.  

Благодарим на нашите сътрудници от Пекарна " Усмивки " - с. Лесново, с които дружно посрещаме младите ни спортни очаквания и първенци.

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР