На 16.04.2019 г. представители на EVN България се срещнаха с

...
На 16.04.2019 г. представители на EVN България се срещнаха с
Коментари Харесай

EVN България проведе изнесени срещи с клиенти в села от област Стара Загора


На 16.04.2019 година представители на EVN България се срещнаха с клиенти в с. Ягода (общ. Мъглиж) и с. Копринка (общ. Казанлък). Това бяха следващите срещи в села от област Стара Загора. Сред обсъжданите тематики бяха съответни потребителски въпроси, тематики от сферата на потребителско обслужване, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в региона, работата на спешните екипи и други Бяха разисквани значими за клиентите тематики, касаещи обслужването по региони.

Съвместните срещи са част от положителното съдействие сред EVN България, кметовете на дребни обитаеми места и публичните медиатори.

Срещите с клиенти са в границите на самодейността „ EVN при Вас “, която включва визити на място от специалисти на сдружението по общини и кметства, главно в дребни обитаеми места. Посещенията имат за цел осъществяване на отворена за всички полемика по тематики от интерес за клиентите. Срещите се провеждат както по самодейност на EVN България, по този начин и по покана от страна на локални организации, кметства или публични медиатори. До момента са извършени изнесени срещи общо в над 80 дребни обитаеми места.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР