На 15 юни от 12 ч. Възраждане организира протест пред

...
На 15 юни от 12 ч. Възраждане организира протест пред
Коментари Харесай

Възраждане: Излезем ли десетки хиляди българи, корумпираното управление ще падне за часове!

На 15 юни от 12 ч. Възраждане провежда митинг пред Народното събрание с искане за оставка на държавното управление. Както и преди, по този начин и в този момент, нито една от така наречен национални малките екрани, а и другите огромни „ медии “, не загатва и дума за това.
Само че терзание в народа няма – хората от дълго време към този момент не се осведомят от казионните медии, а си доставят сами информацията, която им е нужна. Припомням, че когато на 14 май в центъра на София се събрахме повече от 10 000 българи със същите претенции, медиите на държавното управление или не отразиха събитието, или споделиха, че са се събрали стотина души. Само че по същото време милиони българи станаха очевидци на протичащото се с помощта на хиляди протестиращи, излъчващи онлайн от телефоните си.

Е, ние нямаме потребност от сходно отразяване, и не го желаеме. С държанието си казионните „ медии “ демонстрират единствено едно – че от силата на Възраждане има все по-голям боязън. И има за какво да ги е боязън.

Приканвам всеки, който мисли като нас, да бъде дружно с нас на 15 юни! За следващ път ще поканим и призовем всички останали опозиционни партии и цивилен организации. Само дружно можем да преборим ръководещия режим! Излезем ли десетки хиляди българи, корумпираното ръководство ще падне за часове!

Костадин Костадинов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР