На 15 август във винарска изба Вила Мелник“ в с.

...
На 15 август във винарска изба Вила Мелник“ в с.
Коментари Харесай

На Голяма Богородица започнаха снимките на втория сезон на сериала Вина

На 15 август във винарска маза „ Вила Мелник “ в с. Хърсово, Мелник започнаха фотосите на втория сезон на сериала, продуциран от БНТ– „ Вина “. 

" Първият сезон на „ Вина “ притегли голям зрителски интерес с безусловните си художествени и кинематографични качества, с превъзходния креативен екип и актьорски състав. Една мощна и завладяваща история, която бе разказана по допустимо най-хубавия метод. Този сериал влезе в домовете на българите, през традицията на винарството описа за предишното и сегашното, актьорите построиха мощни и запаметяващи се облици.

Затова от Българска национална телевизия взехме решение без никакво съмнение, че е наложително „ Вина “ да има втори сезон. Ние сме малкия екран, която поддържа българските просвета и обичаи. Сериалът е част от тази задача, той зарежда и въодушевява. Искам да пожелая на Виктор Божинов и на целия екип на „ Вина “ на добър час със фотосите на втория сезон на сериала “, съобщи генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Сериалът „ Вина “ е по концепция на Симон Еди Шварц, режисьор и изобретателен продуцент е Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев, изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова, винен съветник е Вили Гълъбова.

„ Започваме фотосите с възторг, тъй като сме сигурни в метода, по който историята се разви на сценарно равнище. Зрителите реагираха извънредно въодушевено на Сезон 1 и това изисква високо равнище на професионална отговорност, която сме подготвени да поемем “, сподели Виктор Божинов.

" На Голяма Богородица се освещават семената, което значи, че семената на втори сезон ще бъдат осветени по най-хубавия метод и идващите няколко месеца работата ни ще бъде задоволително качествена и пълноценна и по-късно феновете да бъдат оптимално удовлетворени от това, което ще видят ", сподели още Виктор Божинов.

" Аз самия не знам какво тъкмо като комплицирана задача се изправя против мен. Но към този момент нещата наподобяват много забавни, тъй че за мен ще бъде забавно също, аз също не знам какво ще стане ", сподели Владимир Зомбори, който играе Филип в сериала.

Главните функции се извършват от Михаил Билалов, Владимир Зомбори, Елена Телбис, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро, Кристина Верославова, Силвия Лулчева, Климентина Фърцова, Димитър Селенски и други Сред изненадите във втори сезон на „ Вина “ е присъединяване на още две обичани български актриси – Лилия Маравиля и Мая Бежанска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР