На 15 август фолкаджийката Валя изживя огромно унижение. Певицата, която

...
На 15 август фолкаджийката Валя изживя огромно унижение. Певицата, която
Коментари Харесай

Резил: Забравената Валя пя на събор без публика

На 15 август фолкаджийката Валя изживя голямо оскърбление. Певицата, която е забравена от всички, пя пред празен площад. Това се случи на обичайния събор в столичния кв. „ Драгалевци “, написа „ Уикенд “. На площада пред националното читалище „ Св. св. Кирил Методий “ има към 10 искащи да слушат певачката, която се е наконтила с къса рокля и 15-сантиметрови токчета, с които колкото да пристъпва по паветата. Видеото е снимано от човек, участвал на резила, и набира известност в обществените мрежи.



Валя се раздава и пее по този начин, като че ли площадът е цялостен, само че пред нея са единствено металните ограждения, хора на процедура няма. Гледката е хем комична, хем жалка.

„ Тя си е прибрала хонорара, само че никой не желае да я слуша. Общината можеше да предложения по-нашумяла певица или да мине без изпълнителка. Съкварталците не желаят да слушат Валя, а тя си е прибрала хонорара, общината също се е разписала, че е провела празник. Българска работа! “ – разясняват потресени от видеото.



Валя е певица повече от 20 години, само че по този начин и не съумя да се наложи на фолк небосклона. Всичките й опити да извади шлагер, все удрят на камък. Тя стартира кариерата си в „ Пайнер ”, само че се издъни, откакто дръзна да направи кавъри на някои от най-успешните шлагери на Цеца. След това бе прокудена от чалга империята.



„ В песните отбелязвам себе си и това, което мисля. Искам те да са хубави и с положително обръщение “ – разкрива червенокосата чалга дива, която вади нова ария един път на 2-3 години.

Визията на Валя е като от 2003 година – къса рокля и потресаващи бели обувки. Но за кого ли да се гласи, като единствено 10 индивида са я почели да дойдат?! Всъщност даже и те не я слушат, а си приказват с индивида до тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР