На 14-ти ноември 2023 г., новоизбраният кмет на община Етрополе

...
На 14-ти ноември 2023 г., новоизбраният кмет на община Етрополе
Коментари Харесай

Владимир Александров положи клетва като кмет на община Етрополе

На 14-ти ноември 2023 година, новоизбраният кмет на община Етрополе инж. Владимир Александров постави клетва. Областният шеф на Софийска област Юлиян Леков връчи на кмета огърлието и символичния ключ на града.

" В Етрополе се организира кметска конкуренция, почтена за Олимпиада. Но изборите свършиха, а Вие сте определените, които ще би трябвало да работят за по-добрия живот на етрополци през идващите 4 години.

Пожелавам триумф и здраве на кмета Владимир Александров и на новоизбраните общински съветници! ", сподели господин Леков.

Той даде думата на кмета на община Етрополе Владимир Александров.

„ За мен е огромна чест да нося знаците на града и да вардя ключа и то с една единствена цел – благоденствие на община Етрополе. Община Етрополе има капацитет, който всички ние сме длъжни да развием по транспарантен и наличен метод. Нека бъдем безупречни в нашите решения, които няма да са лесни и леки. “, съобщи кмета.

На тържественото съвещание клетва поставиха и кметовете на кметства и общинските съветници. След извършено скрито гласоподаване бе определен и ръководител на Общинския съвет – госпожа Боряна Керемидска.

„ Призовавам да бъдем единни и да се обединим към отговорността, която поехме през днешния ден и желанието за благополучие на нашите съграждани. Първите неща, които си слагам за цел е да гласуваме нов устав на Общински съвет, нови комисии и ще помоля сътрудниците от ГЕРБ и „ Левицата “ за единност и подпомагане “, сподели госпожа Керемидска.

„ Пожелавам триумф на всички общински съветници. Пожелавам им да бъдат изобретателни и градивни и да запомнят, че нашата единствена цел е разцвет на община Етрополе. няма да щадя време, средства и нерви и няма да проспя и пропусна четири години в равнодушие. Ще се боря по всякакъв начин за просперитетите на община Етрополе! Благодаря Ви! “, добави още кмета на община Етрополе Владимир Александров.

По остарял български бит гостите бяха посрещнати с питка и сол от девойки, пременени в присъщите за Етрополе национални носии, след което беше отслужен и водосвет от отец Огнян за здраве и потребен мандат.

Кметът на община Етрополе Владимир Александров получи приветствени адреси от Национално съдружие на общините в Република България, от водача на Българска социалистическа партия госпожа Корнелия Нинова и от инж. Драгомир Драганов, изпълнителен шеф на най-големият шеф на територията на община Етрополе „ Елаците-Мед “ АД.

Автор: Сибила Кусева
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР