На 14-ти март в х-л Димят, Варна посреща холандските университети! UNIFY,

...
На 14-ти март в х-л Димят, Варна посреща холандските университети!
UNIFY,
Коментари Харесай

Дни на образованието в Холандия на 14-ти март във Варна!

На 14-ти март в хотел Димят, Варна посреща холандските университети!

UNIFY, дружно с 10 университета от страната на лалетата провежда най-голямо ревю за обучение в Холандия -. Подготвили са забавни и потребни семинари за настаняване, кариерно насочване, избор на профил в учебно заведение, студентско финансиране, подготовка на документи за кандидатстване и още доста настоящи тематики, подобаващи за всички възпитаници и студенти, които имат интерес към образованието в Холандия, както и за техните родители.

Също по този начин, ще имате неповторимата опция да се срещнете онлайн с представители на 10 университета от Холандия. Всичко за висшето обучение на едно място!

Къде и Кога?

ВАРНА – хотел Димят, 14 Март 2022;

14:00 – 17:30 часа

и ОНЛАЙН - Платформата на UNIFY, 19 Март 2022; 10:00 до 17:00 часа

Ако сте 12-ти клас имате още време да кандидатствате, защото системите за кандидатстване са отворени до 1-ви Май, а някои от тях даже до лятото!

А в случай че към този момент сте признат, ще може да получите информация какво следва от тук до вратата на университета! Също по този начин това е и най-подходящото време да си изберете компетентност и университет, в случай че сте 11-ти клас, защото ще ви следва кандидатстване още тази календарна година!

За всички възпитаници от 9 и 10-ти клас има готови специфични кариерни презентации за избор на компетентност и профил в учебно заведение! Всички бъдещи магистри също ще могат да съберат настояща информация за магистратурите в Холандия.

Всички родители чакаме с неспокойствие, тъй като знаем, че тяхната роля е основополагаща при избора на университет!

Входът е свободен за всички събития, а.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР