На 14-ти март от 19:00 ч. един от знаковите спектакли

...
На 14-ти март от 19:00 ч. един от знаковите спектакли
Коментари Харесай

„По ръба на небето“отново на сцена

На 14-ти март от 19:00 ч. един от знаковите спектакли на тандемът Веселка Кунчева и Мариета Голомехова още веднъж ще заживее на сцената на Държавен куклен спектакъл – Пловдив след повече от 10 години. 

„ По ръба на небето “ е вторият театър в Държавен куклен спектакъл – Пловдив на един от най-ярките екипи в актуалния български спектакъл: драматизацията е дело на Ина Божидарова и Веселка Кунчева, режисьор е Веселка Кунчева, сценография и кукли – Мариета Голомехова, музика – Христо Намлиев, хореография – Явор Кунчев.

„ По ръба на небето “ е фамилен мюзикъл за другарството и въображението, което ни пази от сивотата на всекидневието и монотоността на бита. История за два свята, които се опасяват един от различен – светът на хората и светът на вещиците. Може ли другарството сред вещичката Шо и момченцето Тишо да надмогне предразсъдъците? И дали вещиците въобще съществуват…

Спектакълът е самобитно завръщане към детството, към чистотата и светлината. Веселка Кунчева споделя, че това, което публиката ще види на сцената не е същото зрелище от преди 10 години. Актьорите, взели участие в предходната режисура на „ По ръба на небето “ – Живко Джуранов, Наталия Василева, Михаела Андонова откривателстват още веднъж, дружно с Елин Стоянова, Стайко Стайков, Велизар Евтимов и Мария Йорданова, която прави своя дебют на сцената на пловдивския куклен спектакъл. Екипът построява представлението отначало, като всеки оставя своя нов отпечатък.

Зрителите ще видят актьорите, които по едно и също време водят кукли, танцуват, пеят онлайн и основават изключителна атмосфера, фантазен свят с ярки герои, които ще развълнуват децата и възрастните в салона.

Билетите за 14-ти март са съвсем изчерпани. Все още можете да закупите билети за 28-ми март онлайн на entase.com или на касата на театъра. Очаквайте последващи дати през април.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР