На 14 септември се навършва половин година, откакто неизвестни и

...
На 14 септември се навършва половин година, откакто неизвестни и
Коментари Харесай

6 месеца от палежа при основателя на 19’: виновни и наказани няма, благодарение на Бойко Рашков

На 14 септември се навършва половин година, откогато незнайни и до момента поръчители и реализатори възпламениха вратата на дома на създателя на 19 минути Борис Ангелов.

Ужасяващо завръщане в 90-те години, когато мафията вилнееше необезпокоявана от управляващите и извършваше сходни закононарушения за наставление. Оттогава те все й трошат гръбнака, късат й опашката, вършат й гръмки акции, изреждат се на върха на Министерство на вътрешните работи титани на борбата с нея, а държавни управления настояват, че ги били свалили, тъй като аха да преборят мафията. И нищо!

Защо на процедура няма следствие, няма резултати, няма обвинени, а още по-малко да има осъдени по един елементарен случай, изключително, като се има поради, че най-малко причинителят му е сниман от десетки камери, налични на мястото на случая, два пъти е минал около защитата на същото това място? Защо ситуацията е: не знам, не чух, не видях и от страна на въпросната защита, и на полицията – както в отрасловото 6-о районно ръководство, по този начин и в Столична дирекция на вътрешните работи? Защо няма извършен един естествен разпит, няма и никаква друга свършена работа?
Елементарно, Уотсън!

Защото нишката води към властта, несъмнено. Защото там са поръчителят или поръчителите на закононарушението.
Няма друга логичност, заради която полицията демонстративно бездейства от първия миг на случилото се и стартира версии като " почтена детска игра ” във тип на подпалване с нафта на входна врата в охраняван комплекс късно вечер в понеделник, когато целият е цялостен с народ и рискът за залавяне на причинителя се чака да бъде 100-процентов. Ако не на място, то най-малко по записите на десетките налични камери.

Нали знаете лафа: " Ако се гоним, ще се хванем ” . Водени точно от него, великите меверисти на Бойко Рашков – министър на вътрешните работи допълнително от 4 и половина от въпросните 6 месеца, под персонално неговия надзор, не търсиха нищо, тъй като знаеха кого ще заловен.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР