На 14 май в своя вечен път пое Стоян Тодоров

...
На 14 май в своя вечен път пое Стоян Тодоров
Коментари Харесай

Ексклузивно! Отиде си знакова фигура от ъндърграунда на Подбалкана

На 14 май в своя безконечен път пое Стоян Тодоров – Тимбара. Той умря на 48 години, познато име в престъпния контингент на Подбалкана, предава БЛИЦ.

Името му се свързва с това, че на 9 февруари 2008 година брачната половинка му Иванка е била залята с киселина, по негово предписание. От нея той има една щерка.

През последните няколко години Стоян беше в инвалидна количка, откакто е бил прострелян при опит за бягство от испанската полиция.

В чужбина той бил забъркан с момиче, което тормозил, не се е подчинил на заповед на испанските служители на реда, след което е бил прострелян.

След като се връща от Испания в инвалидна количка, жена му, която дала обещание да го гледа, се разделила с него. Смята се, че заради тази причина Тимбара е поръчал тя да бъде залята с киселина.

През 2009 година брачната половинка Ваня набира храброст и споделя пред камерите на малките екрани, че гарант на заливането й по време на нейно пътешестване в София е личният й мъж Стоян. Тимбара постоянно я тероризирал и биел.

Тогава дамата сподели, че е претърпяла издевателства от брачна половинка си. След случая дамата ослепява с едното си око и бяга в чужбина. Въпреки това следствието не потвърди изрично кой стои зад грозното закононарушение.

Тимбара има дълго престъпно минало, и в България той е търкал наровете в зандана за разнообразни закононарушения, измежду които главно измами. Родом е от Клисура, само че главно живееше в Карлово.

През 90-те години Тимбара беше час от мощния ъндърграунд в Подбалкана. Вчера е било погребението на мъжа. Негови другари споделиха, че за Тимбара са се грижели родителите му. Последната година към този момент не е могъл да се движи и с инвалидната количка, по няколко пъти на седмица го карали на хемодиализа.

Да възпламенят свещичка в памет на остарелия си военен приятел през вчерашния ден в дома му са отишли всички оживели до през днешния ден от някогашните групировки, измежду които и паметния за това време в ъндърграунда Кольо Рогачев-Рогача от Карлово.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР