На 14 май 2019 година, около 19.50 часа, е получен

...
На 14 май 2019 година, около 19.50 часа, е получен
Коментари Харесай

Кола се преобърна край Луковит, има пострадал

На 14 май 2019 година, към 19.50 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на основен път І - 3 Бяла - Ботевград на към 250 метра след село Радомирци в посока град Луковит. Това оповестиха от ОДМВР – Плевен.

Местопроизшествието е посетено от чиновници на бранш "Пътна полиция " при ОДМВР – Плевен и РСПБЗН – Червен бряг. Те на място откриват зарязан лек автомобил "Опел Астра ", отвън пътното платно и извърнат върху тавана си. Получена е информация, че в МБАЛ - Луковит са пристигнали двама 16-годишни младежи от град Луковит. Младежите са декларирали, че са били пасажери в авариралия автомобил.

Прегледани са и е открито, че единият е с извадена раменна става, а другият е прегледан и освободен. Проверка е изяснила, че водачът е 28-годишен мъж от град Луковит и той е недееспособен. Водачът се е укрил.

При осъществена информация в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е открито, че табелите на автомобила са издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР