На 14 февруари в много страни отбелязват Свети Валентин. Цветята

...
На 14 февруари в много страни отбелязват Свети Валентин. Цветята
Коментари Харесай

Шоколадова подготовка за Свети Валентин в Австралия

На 14 февруари в доста страни означават Свети Валентин. Цветята остават най-предпочитаният подарък за Деня на влюбените, само че в Австралия набират известност първокласните ръчно направени шоколадови бонбони.

Усилен труд кипи в тази занаятчийска шоколадова фабрика в Южна Австралия. Поточните линии работят с цялостен потенциал, с цел да съумеят с всички поръчки за Свети Валентин. Все повече австралийци избират да покажат любовта си посредством шоколад.
Силвана Агостино, производител на шоколад: Всичките ни шоколадови трюфели са ръчно направени. Има толкоз дребни елементи, като декорацията, шоколадовата обвивка с мрачен или млечен шоколад. Цялото това разкрасяване обаче придава сексапил на продуктите.
Производството на шоколадови произведения в Аделаида стартира през 1915 година, само че философията на компанията не се е трансформирала и до през днешния ден. Всичко се прави с грижа и внимание - от изпичането на какаовите зърна до последните линии към всеки един шоколад.

Пазарът на шоколад в Австралия се чака да доближи повече от 4,3 милиарда австралийски $ до 2023 година поради все по-големия интерес към нишови артикули. А ето какъв брой пари се заделят на самия Ден на влюбените.
Найджъл Макбрайт, търговец: На този ден австралийците харчат към 14 милиона $ за храна и вечеря и към 7 милиона за алкохол. Купуват и шоколад - безспорно с тонове. За търговците това е в действителност доста добър ден.
Шоколадите постоянно са подобаващ подарък, тъй като се харесват и от дамите, и от мъжете. Но внимание - шоколадът не трябва да се поставя в ледник, тъй като се скапват неговите качества, споделят експертите. Този съвет е изключително настоящ в Австралия, която неотдавна претърпя рекордни горещини.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР