На 13 януари към 19.00 часа курсанти от Националния военен

...
На 13 януари към 19.00 часа курсанти от Националния военен
Коментари Харесай

Курсанти от Националния военен университет са били нападнати на пътя

На 13 януари към 19.00 часа курсанти от Националния боен университет са били нападнати, до момента в който пътуват в посока от Сливен към село Гурково. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.
Автомобилът им е засечен от различен автомобил. След насилственото прекъсване, нападателят излиза от автомобила си и нанася удари с секира по предното стъкло на колата на курсантите. След подаден сигнал на телефон 112 чиновниците на Министерство на вътрешните работи са издирили и задържали нападателя им. По случая е формирана инспекция, а нападателят е арестуван за 24 ч. в Районното ръководство на МВР-Казанлък.
Задържаният е Йордан Пенев. Лицето е от ромски генезис и досега има над 20 престъпни регистрации – голям брой обири, измежду които обири с взлом; хулигански прояви, измежду които и нанасяне на междинна телесна повреда; възпрепятстване на органите на властта и няколко влезнали в действие присъди. Има данни, че той е причинител на още 11 закононарушения, за които се чака да му бъдат повдигнати обвинявания.
Припомняме, че неотдавна младежи от ромски генезис пребиха командос в село Войводиново след спор на пътя. Това докара до митинги в селото и предизвика срутване на противозаконни постройки. Министърът на защитата Красимир Каракачанов пък провокира спорни реакции със свои изявления против ромското малцинство у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР