На 13 февруари републиканците подложиха на импийчмънт министъра на вътрешната

...
На 13 февруари републиканците подложиха на импийчмънт министъра на вътрешната
Коментари Харесай

Републиканците искат импийчмънт на ръководителя на имиграционната служба на САЩ

На 13 февруари републиканците подложиха на импийчмънт министъра на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Алехандро Майоркас, което е кулминационната точка на месеци офанзиви против служителя на Демократическата партия по отношение на внезапното увеличение на броя на мигрантите, нелегално пресичащи южната граница.


Ръководената от републиканците Камара на представителите одобри два члена, обвиняващи Майоркас в " тенденциозен и систематичен отвод " да ползва имиграционния закон и " нарушение на публичното доверие " - само че е съвсем несъмнено, че той ще бъде оневинен от ръководения от демократите Сенат.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън укори републиканските депутати, че са наложили импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас, което той дефинира като " очевиден " образец за партийна политика, нарушаваща конституцията.

" Историята няма да огледа благосклонно на републиканците от Камарата на представителите поради техния явен акт на противоконституционна партизанщина, който е ориентиран против един честен държавен чиновник, с цел да играе дребнави политически игри ", се споделя в изказването на президента демократ./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР