На 13 април (сряда) от 20:30 ч., БНТ 2 ще

...
На 13 април (сряда) от 20:30 ч., БНТ 2 ще
Коментари Харесай

Игралният филм „Облак прах“ по БНТ 2

На 13 април (сряда) от 20:30 ч., Българска национална телевизия 2 ще излъчи италиано-испанския игрален филм „ Облак прахуляк “.

Сюжетът на кино лентата Облак прахуляк споделя историята на скитащ воин (Сартана) с прецизен мерник за чисти сметки. Приключенията му не престават в поредност от уестърни. След идването му в едно малко градче схваща, че шерифите там тероризират локалния арбитър и го убиват. Сартана търси правдивост и по тази причина ги убива, а труповете им отнася в пандиза Евърглейдс, където е затворен Гранде Фул. Той разкрива пред Сартана, че има скрити 500 хиляди $ и 2 милиона във подправени банкноти след една договорка преди да влезе в пандиза. По следите на заровените пари потеглят военачалник Монк, шериф Джим Манасас и федералният сътрудник Сам Путнам. Но в тази игра сред „ доближени “ някой ще завоюва доларите, а различен ще остане с подправените пари.

Режисьор на Облак прахуляк е Джулиано Карнимео. В функциите феновете ще се насладят на присъединяване на Джани Гарко, Ниевес Наваро, Масимо Серато, Пиеро Лули, Хосе Хаспе и други.

Гледайте кино лентата „ Облак прахуляк на 13 април ( сряда ) от 20 : 3 0 ч. по Българска национална телевизия 2
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР