На 13.08.2017г. е направена снимката в спалнята със спящият Борисов.

...
На 13.08.2017г. е направена снимката в спалнята със спящият Борисов.
Коментари Харесай

БОЕЦ: Девет мъртви в Черната неделя, а Борисов „нанка сладко“

На 13.08.2017г. е направена фотографията в спалнята със спящият Борисов. Самият той удостоверява, че фотографията е достоверна и че „ нанка сладко “. Преди дни Борисов в изявление съобщи, че има „ човешки потребности “ и по тази причина го посещавали „ красиви дами “ и една от тях, „ Мата Хари “, както я назовава той го снимала и инсценирала другите фрагменти с пачките и кюлчетата. Това написа Групово дело " БОЕЦ " в формалния си уебсайт.

За да разберете що за измамник и урод ви ръководи, ще ви пропомним някои детайлности за този летен ден.

13.08.2017г. остава в историята, като „ Черната неделя “ за България. Множество тежки произшествия с 9 починали, сред тях три деца и над 40 потърпевши настанени в лечебни заведения. Само при една от злополуките, на пътя сред Плевен и Ловеч денем умират четирима българи, измежду тях и едно дете.

От данните на фотографията на „ нанкащият сладко Борисов “ (по неговите думи) излиза наяве, че е направена същият ден в 17.15ч. По това време към този момент има няколкодесетки произшествия, медиите още в обедните вести афишират черната серия, а 9 българи са изгубили живота си.
Девет души са мъртви.

Какво прави Борисов?
Вика си „ красива жена “, с цел да обслужи „ човешките му потребности “ и в пет часа след обяд си ляга да нанка сладко! За починалите българи – „ Бог да ги елементарни “, за Бойко Борисов – „ свирка в пет “ и сладко нанкане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР