На 12 юли 2023 свиленградската SEO агенция Serpact беше избрана

...
На 12 юли 2023 свиленградската SEO агенция Serpact беше избрана
Коментари Харесай

Българската агенция Serpact е втората най-добра малка SEO агенция в света

На 12 юли 2023 свиленградската SEO организация Serpact беше определена за втората най-хубава дребна SEO организация в света от журито на премиите Global Search Awards.

Агенцията беше отличена по време на формалната гала по награждаване на Global Search Awards 2023, която се организира в Париж в средата на юли.

SEO организация Serpact печели втора премия от влиятелния конкурс, само че за първи път е отличена в категория “Best Global Small SEO Agency ” , което е доказателство, че една дребна, напълно българска организация, е почтена за международната сцена.

Какво показа в деня на награждаването Hиĸoлa Mинĸoв, глaвeн изпълнителен диpeĸтop нa aгeнциятa:

“Хората, които ме познават знаят, че в никакъв случай не съм харесвал второто място, само че през днешния ден се усещам горделив с това самопризнание, тъй като напълно БЪЛГАРСКА организация е на международната сцена! ”

В края на своето изказване в обществените мрежи, Никола добави:

“Открих и, че ние в България по нищо не отстъпваме на " запада "! Време е да покажем на света, че имаме освен положителни услуги, а можем и да сътворяваме артикули, да произвеждаме, а това и вършим в startup, който нарекохме Trackian.

Наградата е и за всички SEO сътрудници, както и за всички CEO сътрудници (главни изпълнителни директори) в България, тъй като ние можем! Остава да сътворяваме повече! ”

Освен за организацията, тази премия е триумф и за българските бизнеси и компании, които всеки ден избират България и се борят за това българите да бъдем видяни и чути. Наградата потвърждава, че България не е просто малко късче от картата на света - тя е страна, в която стотици млади и образовани експерти реализират своите цели.

Повече за SEO организация Serpact

Serpact е учредена през 2016 година и през днешния ден, 7 години по-късно екипът й се състои от 22 надарени експерти, които работят и се развиват в компанията. Заедно с създателя Никола Минков, всички те са повода Serpact да се трансформира в една от водещите SEO организации в България и Европа, и да се утвърждава на международната сцена.

Към днешна дата екипът на организацията се гордее с над 2500 сполучливи SEO плана , а с помощта на тях печели и 14 интернационалните награди от влиятелни състезания като Global Search Awards, European Search Awards, Clutch, Web Excellence Awards, Vega Awards и още.

Голяма част от премиите печелят точно за триумфи и достижения със свои клиенти . Такива са премиите с българската хостинг компания ScalaHosting от Vega Awards и WE-Awards.

“Със Serpact работим сполучливо към този момент две години, за които те съумяха да усилят трафика към уеб страницата ни над 6 пъти. Така продажбите също набъбнаха в пъти и ни разрешиха да влагаме още повече в SEO, за още по положителни резултати. ” - споделя Владислав Георгиев, съосновател на хостинг фирмите ScalaHosting и NS1, за работата със Serpact.

Наградите Global Search Awards 2023 и категория Best Global Small SEO Agency

Global Search Awards е конкурс, който дава късмет на организации и компании от целия свят да премерят сили в набор от категории. Глобалното издание отличава достиженията на експерти и организации в три посоки на цифровия маркетинг и рекламата - SEO, PPC и Content Marketing.

Категорията “ Best Global Small SEO Agency ” , в която Serpact завоюва втора премия, прави оценка цялостната активност на организациите, постигнатите триумфи от работа с техните клиенти, както и ръководството на екипите и построените процеси в тях.

А ето какво споделят уредниците на събитието за Serpact и премията, която им присъждат:

“Според нас е в действителност окуражителен акцентът, който тази организация слага върху своите чиновници, и е отлично да се види. Особено усещане ни направиха другите аспекти, които те включват в стратегиите си за образование на личен състав, гарантирайки, че екипът им има допустимо най-хубавия предстоящ капацитет. Личи си, че тази организация е основала удобна и перспективна среда. ”

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР