На 12-ти септември с общ строй на личния състав, начело

...
На 12-ти септември с общ строй на личния състав, начело
Коментари Харесай

ВВВУ „Георги Бенковски“ посрещна орлите от Граф Игнатиево/СНИМКИ/

На 12-ти септември с общ строй на персоналния състав, отпред с бойното знаме на ВВВУ „ Г.Бенковски “ бяха посрещнати екипажите на Миг-29 на летище Долна Митрополия.



По остарял български бит с самун и рози, дружно с началника на ВВВУ бригаден военачалник Юлиян Радойски, курсанткипоздравиха с добре пристигнали командира на 3-та Авиационна база бригаден военачалник Николай Русев и водачите, които вземат участие в мотивационните полети.



Преди приземяването, двата самолета Миг-29 поздравиха очакващите ги курсанти, учащите се в Професионалния сержантски лицей, преподаватели и персонален състав от 12 авиобаза и с фигури от висшия пилотаж.



Генерал Русев показа, че е вълнуващо след 13 години още веднъж да е над родния град и летище.

Заслужен интерес провокира досегътдо " Миговете ", екипажите им и инженерно-техническия състав. Въпроси, отговори, фотоси!



Гостите от Граф Игнатиево презентираха историята, задачата и настоящите моменти от сегашното въз основата, свързани с бойната подготвеност по запазване на родното небе и интернационалното съдействие, както и подготовката на персонален състав и инфраструктура за посрещането на F-16.



Те дадоха отговор и на въпроси – за образованието на водачи и инженерен състав по усвояването на новата авиационна техника до изискванията на работа и живот в базата.

Бригаден военачалник Радойски удостои бригаден военачалник Русев с плакет на ВВВУ „ Г. Бенковски “ за вниманието и съпричастността на персоналния състав на 3-та Авиационна база към повишение качеството на авиационното обучение.



Посланията на двамата командири към бъдещите водачи и авиационни експерти са: Учете се от такива прочувствени и вдъхновяващи срещи като днешната, отделяйте време за себе си, с цел да се развивате и не забравяйте, че прекомерното самочувствие е зложелател!



Орлите от Графа сервираха и авиационен привет към плевенчани, прелитайки над града след обяд сблагодарност за логистичната поддръжка от 12-та и 16-та авиационни бази, районен съд „ Военна полиция “, здравното обезпечаване от МБАЛ-Плевен към ВМА - София!



Гостуването на 22-ра авиационна база Безмер в края на предходната образователна година беше привет за производството на 72-ри випуск на ВВВУ, а гостуването на 3-та авиационна база Граф Игнатиево е привет към бъдещия 73-ти випуск и даден летящ старт на новата образователна година!



Поздрав към новия 77-ми випуск на ВВВУ " Георги Бенковски " и всички, носещи в сърцата си българската авиация!



Фото: мл. серж. Елена Иванова

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР