На 11 юни (събота) от 9:30 до 17:30 часа с

...
На 11 юни (събота) от 9:30 до 17:30 часа с
Коментари Харесай

Канят варненци на атрактивни и забавни игри за Деня на бащата в Парк-музей „Владислав Варненчик“

На 11 юни (събота) от 9:30 до 17:30 часа с вход свободен в Парк-музей „ Владислав Варненчик “ ще се организира Ден на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето.

В началото на лятната почивка Парк-музеят на бойната дружба кани родителите и техните деца, с цел да бъдат дружно и да се забавляват. Освен да прегледат експозицията, която показва увлекателния роман за борбата при Варна от 1444 година, посетителите ще имат опцията да прекарат незабравимо време в Музея с помощта на квалифицираните атракции.

Специално за празника клуб „ Пауър джъмп “ са подготвили игри, включващи пукотевица с лък, вървене на кокили, баланс и ходене по слаклайн – нов вид на ходенето по въже, допускащ повече динамичност и вариации на придвижванията. Те ще чакат малчуганите и техните бащи за начало на игрите от 11.30, 14.30 и 16.30 часа.

От 11.00 до 12.30 часа състезателен клуб по фехтовка „ Младост “, клон Варна, ще вкара посетителите в света на това остаряло бойно изкуство, за което са нужни бързи рефлекси и съгласуваност. А любознателните малчугани ще могат да се включат след 11.30 часа във викторина с награди, в която да покажат какво са научили в експозицията на Музея.

„ Денят на бащата “ е обичаен празник за Националния военноисторически музей, проведен от 2012 година, а тази година се осъществя и в неговия филиал – Парк-музей на бойната дружба – 1444 година „ Владислав Варненчик “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР