На 11 юли, от 9 ч. до 13 ч. движението

...
На 11 юли, от 9 ч. до 13 ч. движението
Коментари Харесай

Шофьорите да карат внимателно между 25-ти и 30-ти км на АМ „Хемус“. Движението ще е поетапно в една лента поради монтаж на камера на тол системата

На 11 юли, от 9 ч. до 13 ч. придвижването по АМ „ Хемус “ сред 27-ми и 29-ти км, в посока София ще се реализира в една лента поради монтаж на камера на изграждащата се електронна система за събиране на такси за прилагане на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за транспортни средства над 3,5 тона (тол). В една лента ще минава трафикът в участъка от 25-ти до 27-ми, в посока Варна, между 13 ч. и 17 ч. От 23 ч. до 24 ч. ще бъде спряно придвижването в региона на с. Чурек. За да не се затруднява трафикът през деня рамката ще се инсталира през нощта.

Поетапно от 9 ч. до 18 ч., за монтаж на камерите ще се лимитира и движението по път I-1 София – Ботевград при Новачене и на път II-16 Своге – София, в региона на Нови Искър. Автомобилите ще се пропускат в една лента, в двете посоки.

Необходимо е водачите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват прецизно пътната сигнализация.

Всички жители и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР