На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в

...
На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в
Коментари Харесай

Eксклузивни предложения в първия шоурум на eMAG в София

На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в България на уеб страницата за електронна търговия eMAG ще посрещне своите клиенти в Сердика Център. На 250 кв.м. комерсиална повърхност ще бъдат изложени 500 продукта, които могат да се закупят на място. Шоурумът ще бъде отворен всеки ден от седмицата сред 10 и 21 ч. при съблюдаване на всички нужни ограничения за сигурност. Клиентите ще имат опция и да вършат поръчки на избрани артикули онлайн, с безвъзмездна доставка за тях в шоурума - откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка. Ще се улесни и връщането на артикули и приемането на съвещания на място. Там ще се обитава и Apple Shop - даващ опция на потребителите за едно пълноценно Apple прекарване.

 Снимка: еМаg

Цените в шоурума ще бъдат същите като в уеб страницата на eMAG, като се изключи първите 3 дни от отварянето му, от 11 до 13 септември, когато ще има селектирани предложения - артикули от известни категории на специфични цени, важащи единствено за шоурума. Количествата са лимитирани, тъй че колкото по-рано отидат клиентите, толкоз по-добър е шансът им да се снабдят с мечтаните артикули. От eMAG разкриват някои от определените предложения за откриването на техния шоурум, като на място ще има и доста други атрактивни оферти.

 Снимка: еМаg

Още доста селектирани предложения на специфични цени ни чакат през 3-те дни на откриването на шоурума на eMAG, който отваря тъкмо в 10 ч. сутринта на 11 септември в столичния Сердика Център на бул. " Ситняково " №48, равнище -1.

*Илюстрациите и материала са предоставени от eMAG България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР