На 10 септември, понеделник, от 10,00 ч. в зала Христо

...
На 10 септември, понеделник, от 10,00 ч. в зала Христо
Коментари Харесай

Министър Кралев ще награди волейболни таланти във Варна. Теди Салпаров дава началния удар на турнира

На 10 септември, понеделник, от 10,00 ч. в зала " Христо Борисов " във Варна ще се организира шампионат по волейбол. Събитието, което се провежда от Асоциация " Докосни дъгата " с ръководител доктор Денислава Ангелова и волейболно учебно заведение " Владимир Николов ", е част от дейностите по плана " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2018 година.

Волейболният национал Теодор Салпаров ще даде старт на шампионата и ще пожелае триумф на младите гении, които ще имат опция да показват уменията си пред него.

Спортната демонстрация ще бъде посетена и от министър Красен Кралев, който ще поздрави състезателите, а след края на вълнуващите борби ще ги награди.

Проектът " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " обгръща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а измежду главните му акценти са тематиките " Насърчаване на здравословен метод на живот ", " Превенция на другите форми на зависимости " и " Превенция на експанзията измежду младежите ". Той е ориентиран към младежи на възраст от 15 до 19 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР