На 10 април (неделя) от 21:00 ч., в неделната поредица

...
На 10 април (неделя) от 21:00 ч., в неделната поредица
Коментари Харесай

Игралният филм „Емигранти“ в „БГ киновечер“ по БНТ 1

На 10 април (неделя) от 21:00 ч., в неделната поредност „ БГ киновечер “ по Българска национална телевизия 1 гледайте игралния филм „ Емигранти “.

„ Емигранти “ споделя историята на трима другари от детството, притиснати от враждебната родна реалност, които мечтаят да избягат в чужбина. Филмът демонстрира тяхната битка поотделно, изпълнена с прочувствени и битови проблеми. Заплетени в комплицирани взаимоотношения с околните си, те като че ли са емигрирали от фамилиите и страната си. Лутайки се всекидневно в обърканата реалност, най-хубавата работа, която намират е като хамали на Сточна гара. Случайно се забъркват в съмнителна договорка с опиати. Провокирани от мистериозно телефонно позвъняване, тримата потеглят на път с вярата да трансформират живота си, само че се озовават на мафиотски ваучър в Бистрица, където ги вземат за представители на „ конкуренцията “.

„ Емигранти “ печели награди за най-хубав български филм и Специалната премия на ФИПРЕССИ за изълнителите на трите основни мъжки функции – Деян Донков, Иван Радоев и Валери Йорданов от Международния София филм фест (2003 г.)

Режисьори на „ Емигранти “ са Ивайло Христов и Людмил Тодоров, оператор – Стефан Иванов, сюжет - Людмил Тодоров и музика – Дони. В функциите феновете ще видят Деян Донков, Валери Йорданов, Иван Радоев, Параскева Джукелова, Нона Йотова, Антоанета Добрева, Искра Радева, Атанас Атанасов и други.

Гледайте „ БГ киновечер “ всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР