На 10.09. в 12.00 часа на обяд Луната, която преминава

...
На 10.09. в 12.00 часа на обяд Луната, която преминава
Коментари Харесай

Пълнолуние в Риби: Напрегнати и трудни моменти за Дева, Риби, Близнаци и Стрелец

На 10.09. в 12.00 часа на обяд Луната, която минава през знака Риби, ще бъде в точна съпротива със Слънцето в Дева. Ефектът от Пълнолунието ще се усеща най-силно от 10.09. до 11.09.

Повечето от нас ще имат вътрешни спорове. От една страна ще бъдем извънредно чувствителни, състрадателни и сливащи се с другите (Луна в Риби), от друга ще има част от нас, която да желае да резервира самостоятелност, рационалност и ред в мислите и дейностите си (Слънце в Дева).

Поради тази причина през дните към Пълнолунието е доста значимо да не стартираме планове, да не подписваме контракти, да не реализираме договаряния или да изясняваме взаимоотношенията си с различен човек. Добре е също по този начин да не подхващаме значими покупки или поправки, тъй като има риск от илюзия и комплициране.

Периодът е подобаващ за довеждане докрай на инициативи, които са почнали от дълго време и чието привършване е планувано и квалифицирано от предните дни.
Дните към Пълнолунието са идеални за креативен занимания, медитации, йога и плуване.

През тези два дни не е изключено около нас да изникват непредвидени условия, проектите да ни се объркват, да има напрежение сред нас и близките, да усещаме дискомфорт, неодобрение и комплициране.

Най-напрегнат ще бъде интервалът за преносимите знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. При тях е допустимо да изникнат непредвидени спорове или разправии с някого от обкръжението, които може доста да ги разстроят. Важно е да се постараят да не реагират на момента, ами да си оставят малко време за премисляне и преоценка.

Добре е да са доста деликатни и да се пазят от произшествия и пострадвания.
Въздушните знаци Водолей и Везни по всяка възможност ще бъдат прекомерно отнесени и разсеяни през интервала. Някои от тях ще мечтаят за обичан човек, до момента в който други ще се отделят от обществените си задължения, с цел да се отдадат на някое тяхно занимание.

Земните знаци Телец и Козирог е добре да внимават с рискованите дейности и хазартните игри, както и с прекомерната консумация на храна и питиета.

Огнените знаци Лъв и Овен не е изключено да имат финансови усложнения и нещо около тяхна договорка или план да се обърка. Възможни са също по този начин разногласия с хора с друга от тяхната ценностна система, които да ги обезверят или объркат.

Водните знаци Рак и Скорпион ще получат значими известия или позвънявания, на които не е добре да дават отговор незабавно с преждевременно решение, ами да си дадат време за размисъл и разбор на обстановката.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР