На 10.05. планетата Меркурий обръща своя ход и ще се

...
На 10.05. планетата Меркурий обръща своя ход и ще се
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий в Близнаци: Объркване за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби

На 10.05. планетата Меркурий обръща своя ход и ще се движи ретроградно през знака Близнаци до 03.06. През този интервал е значимо да сме извънредно деликатни и внимателни. Преценката ни няма да е трезва и съществува риск от машинация и комплициране. За това не ни се предлага да стартираме нови неща, да подписваме контракти, да водим правосъдни каузи, да вършим значими покупки.
Меркурий е планетата на връзките, покупко-продажбите и мисълта и движейки се на назад, тя ще насочва огромна част от вниманието ни към нас самите, към вижданията, мислите ни и личния ни свят, което ще ни фиксира в личния ни светоглед и по всяка възможност ще загубим гъвкавостта си.

Няма да сме задоволително справедливи и няма добре да разбираме другите и гледните им точки, което значително ще затруднява вземането на верни решения. Поради тази причина е значимо е да сме в действителност деликатни и да не избързваме с дейностите си. Дните, в които планетата е ретроградна не са подобаващи също по този начин за медицински прегледи и проучвания, хирургически интервенции или пускане на лекувания.
Много евентуално е също по този начин да имаме комплициране със средствата ни за връзка и предвижване. За това е целесъобразно да планираме нещата си по овреме и в случай че имаме значими задължения да се презастраховаме, подготвяйки си авариен проект.

Най-потърпевши от придвижването на планетата ще са преносимите знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални обърквания и безпорядък, както в персонален, по този начин и в публичен проект. Много е евентуално да им се наложи да оправят минали неточности и да завършват остарели инициативи.

При въздушните знаци Водолей и Везни може да се чакат огромни турбуленции в персонален проект. Те ще имат както възходи, по този начин и спадове в прочувствен проект. Препоръчително им е да не одобряват всяко разграничение в мненията, като съдбовна засегнатост към тях, която да бъде преживявана и претегляна в съзнанието им дни наред.

При Водните знаци Рак и Скорпион съществува риск да се впуснат във финансови покупко-продажби с неразбираем генезис и да влагат парите си по не доста подходящ метод. Поради тази причина е добре да са извънредно деликатни в тази тенденция и да се поучават със експерти, както и с близки хора, които биха им икономисали огромни загуби в следствие.

Огнените знаци Лъв и Овен може да изпитат ентусиазъм да учат нещо ново или да развиват ново занимание. Възможно е да оставят работата на назад във времето, преследвайки персоналните си цели. Във всеки случай е добре да се пазят от изменничества измежду сътрудниците си, които не е изключено да употребяват пролуката от неналичието или разконцентрираността им, с цел да осъществят себе си или собствен план, за сметка на техен.

Козирозите и Телците от земния тригон е добре да не се изхвърлят в желанието си да блеснат и да остават крепко стъпили на земята през интервала, тъй като съществува риск да надскочат опциите си и да стартират нещо, което в следствие ще им бъде мъчно да завършат.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР