На 1 юли в Билбао, Испания, стартира 110-ото поред издание

...
На 1 юли в Билбао, Испания, стартира 110-ото поред издание
Коментари Харесай

Тур дьо Франс – кои са фаворитите

На 1 юли в Билбао, Испания, започва 110-ото подред издание на Тур дьо Франс - най-престижното съревнование по колоездене в света.

Надпреварата ще приключи на 23 юли на Шан-з-Елизе в Париж, като състезателите ще би трябвало да изминат отдалеченост от общо 3,404 километра, преследвайки успеха.

Всеки почитател на колоезденето може да направи своите спортни залози на Тур дьо Франс на winbet.bg, където се оферират разнообразни пазари и благоприятни условия за това. Но кои са огромните любимци през тази година?

Кои са любимците на Тур дьо Франс 2023?

Според множеството специалисти, огромните любимци за победа на Тур дьо Франс през тази година са двама - актуалният първенец Йонас Виндегор (Дания) от тима на Джъмбо-Висма и двукратният победител Тадей Погачар (Словения) от ОАЕ Тийм Емирейтс. През предходната година Виндегор и Погачар приключиха на първо и второ място в крайното класиране, само че няма подозрение, че словенецът ще опита да се върне на върха.

Освен любимците Виндегор и Погачар, не са за подценяване възможностите на спечелилия от Джиро д’Италия 2022 Джай Хиндли (Австралия). Двайсет и седем годишният колоездач е считан за един от “черните коне ” в идния Тур дьо Франс, като най-хубавото му достижение през тази година е четвъртото място на Критериум дю Дофине. Състезанието се организира през този месец, а Хиндли сподели, че се намира в добра форма.

Испанецът Микел Ланда е различен от колоездачите, заслужаващи внимание преди старта на Обиколката на Франция. Макар и към този момент 33-годишен, Ланда може да разчита на богатия си опит и ще постарае да сервира изненада. Сред другите “скрити любимци ” за успеха на Тур дьо Франс са Енрик Мас (Испания), Ричард Карапас (Еквадор), Бен О’Конър (Австралия) и Роман Барде (Франция).

Общо 22 тима ще вземат присъединяване на “Тур дьо Франс ” през тази година. За повторно в историята баската столица Билбао ще бъде хазаин на старта, като за първи път това се случи през 1992 година. На третия ден обиколката публично ще влезе на територията на Франция, като това ще се случи в град Байон в югозападната част на страната.

Най-дългият стадий от обиколката ще се организира още на втория й ден. Тогава състезателите ще би трябвало да изминат цели 201 километра в баската провинция, в региона сред градовете Витория-Гастейс и Сан Себастиан.

Общият награден фонд на Тур дьо Франс за 2023 година доближава сумата от 2 милиона и 300 хиляди евро, като за огромния победител са отредени 500 000.

Персонален Power Boost на WINBET

Всички клиенти на WINBET, които са създали
залози на стойност най-малко 50 лв. за предходния месец, могат да се възползват от предлагането Power Boost на игралния уебсайт. Чрез него всеки може да направи залог на определеното от него събитие, възползвайки се от повишени коефициенти за него. Събитията, за които са годни повишените коефициенти, са посочени от игралния уебсайт.

Поискай пазар

“Поискай пазар ” е една от потребните функционалности за спортни
залози, които могат да бъдат открити на winbet.bg. Благодарение на този инструмент, всеки клиент на оператора може да си изиска пазар, който за момента не открива при несъмнено събитие. В най-кратък период той ще получи отговор дали молбата му е задоволена.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР