На 1 септември настъпва слънчево затъмнение, което съвпада с фазата

...
На 1 септември настъпва слънчево затъмнение, което съвпада с фазата
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение днес отваря нов 252-годишен цикъл на Земята

На 1 септември настава слънчево затъмнение, което съответствува с етапа на Новолуние в Дева. Космическото събитие ще отвори портал към нов 252-годишен цикъл, когато би трябвало да вземем ориста си в ръце.

Слънчевите затъмнения през 2016-та се движат по оста Дева-Риби. Първото затъмнение за тази година бе на 9 март в Риби, а на 1 септември в 12.04 минути стартира затъмнението в Дева.

Днес ще се задействат процеси, свързани с работа, помагане на хора, които са по-слаби от нас, непорочност, нареждане, здраве и концентриране върху детайлите.

 Номер 9

Затъмнението през днешния ден носи освен силата на зодиакалния знак Дева, само че и на цифрата 9, тъй като открива деветия месец от годината и настава през 2016-та, чийто общ брой на числата още веднъж е 9.

Това демонстрира завършек на една фаза и време за погашение на кармичен дълг. През деня би трябвало да създадем равносметка на случилото се през последните 9 години, да оценим достиженията си и да проучваме грешките си.

Със затъмнението през 2016 година се бележи завършек на 36-годишен цикъл, разказан преди хилядолетия, употребявайки се измерването на циклите на Слънцето и Луната.

Според това летоброене през 1981 година Слънцето в навлязло в 36-годишен цикъл под ръководството на планетата Септенера, който ще завърши на 1 септември 2016 година.

 Дева

Астрологията, въпреки това, споделя, че през днешния ден Слънцето навлиза в нов 252-годишен цикъл, чийто пик ще настъпи с пролетното равноденствие през 2017 година.

В астрален проект през днешния ден се слага началото на огромна промяна, която обаче не може да започва, без преди този момент да си създадем равносметка на постигнатото и да преосмислил методите, с които да се насочим към новото начало.

Затъмнението в Дева ще ни уточни подобаващите принадлежности, с които да осъществяваме проектите си, а от нас се изисква да се освободим от паниките и да си извиним грешките, с цел да влезем по-осъзнати и чисти в новия годишен цикъл.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР