На 1 ноември от 18:30 часа в Театър Азарян ще

...
На 1 ноември от 18:30 часа в Театър Азарян ще
Коментари Харесай

Актрисата Касиел Ноа Ашер отбелязва 30 години на сцената с пиеса на Тенеси Уилямс |

На 1 ноември от 18:30 часа в Театър " Азарян " ще честваме рождения ден на една от най-необикновените и провокативни актриси на нашето съвремие – Касиел Ноа Ашер . С по претекстове от шедьовъра „ Трамвай Желание “ на Тенеси Уилямс, актрисата ще означи и своите 30 години на сцената.

Душевната кардиограма, неповторимата атмосфера, в която се случват влюбванията, катарзисите, джазът в съществуването на героите в „ Нощта на покера “, са пропити с пикантност и мистерия. Човешки души, изгубени в опияняващото странствуване в търсене на Щастието. Герои, които, пропадайки в „ кладенеца “ на живота, не откъсват погледа си от звездите.

„ Бланш на Касиел Ноа Ашер е особена, специфична жена, тялото ѝ е пронизано от стъпките на тълпата. Тя е жена смешник. Една прелюбопитна Алиса, попаднала в свят на разрушени огледала – тук нощите са с мирис на блудкаво вино и изтощени тела, а хората наподобяват на животни, избягали от зоологическа градина. Театърът, пребиваването в театъра, през днешния ден е безумна игра, която си заслужава всяко дихание точно поради идеята, че изкуството ни приближава до същността ни, до истината за душата и може би Касиел Ноа Ашер, е родена под щастлива звезда, тъй като в „ Нощта на покера “, тя сияе като Бланш, посредством и на своите невероятни сътрудници: Мартина Апостолова, Ели Колева, Йордан Ръсин, Кристиян Негалов и Теодор Каракачанов – поради тях е невероятна всяка минута от торнадото „ Касиел “ - споделя театралният критик Елица Матеева.

Билети за спектакъла „ Нощта на покера “ можете да закупите от касите на Билетен център – НДК или онлайн на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР