на 1 март, а нощните заведения 15 дни по-късно в

...
на 1 март, а нощните заведения 15 дни по-късно в
Коментари Харесай

Отварят ресторантите на 1 март, нощните заведения - 15 дни по-късно

на 1 март, а нощните заведения 15 дни по-късно според от епидемиологичната конюнктура. За това са се договорили здравният министър Костадин Ангелов и представители на сектора.
Съпредседателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Атанас Димитров изясни: " Компенсация ще може да бъде получена за целия февруари месец. Ако се отворят заведенията през февруари, няма да може да бъдат изплатени средства на сътрудниците. От това произтича предлагането “.
 Ричард Алибегов: Очевидно е, че здравният министър има ползи в хотелиерския отрасъл, желаеме оставката му Ричард Алибегов: Очевидно е, че здравният министър има ползи в хотелиерския отрасъл, желаеме оставката му
Протестът ни на 27 януари остава. Ние сме дискриминирани от здравните управляващи. Те показват заведенията за хранене в хотелите като безвредно място,...
Да има предвидимост и опция за обмисляне от страна на ресторантьори и хотелиери са поискали представителите на на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
На изключително държавно съвещание по-рано беше решено срокът на изключителната епидемиологична конюнктура в страната да бъде продължен до 30 април.
Премиерът Бойко Борисов изиска от министър Ангелов да се опишат и периодите, в които обособените класове сред 5-и и 12-и, ще се върнат в присъствено форма на образование.
Съгласието на министъра пристигна един ден, откакто две ресторантьорски организации.
 Заведения в Чехия отвориха макар възбраните Заведения в Чехия отвориха макар възбраните
Собствениците на десетки заведения за хранене и кафенета в Чехия са възобновили работата на своите заведения, макар строгата възбрана на властит...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР