На 1 август на територията на Стара Загора е проведена

...
На 1 август на територията на Стара Загора е проведена
Коментари Харесай

Откриха по половин килограм марихуана и амфетамин, както и нива със засят канабис

На 1 август на територията на Стара Загора е извършена профилирана полицейска интервенция за противoдействие на закононарушенията с наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На изхода на града, в посока Казанлък бил спрян за инспекция лек автомобил „ Опел Корса “, ръководен от Г.Д. /31г./ от Стара Загора. В колата били открити бяло прахообразно вещество и суха зелена тревиста маса, а при последвало претършуване в жилището му - още суха зелена тревиста маса. След експертиза стана ясно, че се касае за амфетамин - 407,28 г и марихуана, общо 506,24 грама. Г.Д. е арестуван с полицейска мярка за 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс.

В хода на спомагателните оперативно – издирвателни дейности, извършени на 2 август, криминалистите разкрили равнища в гориста околност, северно от село Люляк, където имало мъжът засял растения от рода на конопа. Намерени са и са конфискувани 20 растения, засадени в саксии. С прокурорско разпореждане мярката на Г.Д. е удължена за 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР