На 09.09.2017 г. голямата поляна в Южния парк ще събере

...
На 09.09.2017 г. голямата поляна в Южния парк ще събере
Коментари Харесай

Българи подобряват световен рекорд

На 09.09.2017 година огромната поляна в Южния парк ще събере дребни и огромни, с цел да бъде усъвършенстван международният връх на Гинес за най-вече хора, правещи лицеви опори дружно. Събитието е част от самодейността на Лазар Радков " Да мотивираме 1 000 000 Българи да упражняват! " и се организира с поддръжката на най-мащабната самодейност за деен метод на живот и уравновесено хранене - Живей Активно! Началото на всеобщата подготовка е тъкмо в 9:45 ч. на огромната поляна в Южния парк в столицата.
Настоящият международен връх за най-вече хора, правещи лицеви опори дружно, е 1645 индивида и е подложен в Айман, Обединените арабски емирства, на 16 февруари 2017 година Лазар Радков и Живей Активно! ще създадат опит да влязат в Книгата на Гинес и да покажат, че положителната спортна форма и уравновесеното хранене са почтени за връх. „ Малко хора знаят, само че българите сме на последно място в Европа по брой спортуващи хора и преди всичко по сърдечно-съдови болести. 78% от българите не практикуват никакъв спорт съгласно изследване от 2014-та година “, споделя Лазар. Именно по тази причина Живей Активно! и Лазар сплотяват старания с концепцията да подтикват колкото може по-голяма част от неспортуващите българи да стартират да спортуват и да се грижат за здравето си. Всеки искащ може да стане част от историята и да се включи в съботното предизвикателство.
Като сътрудник на най-мащабната самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот Живей Активно!, Лазар Радков ще бъде част от тазгодишното ѝ издание в Пловдив. Всички искащи да схванат по какъв начин да се хранят и движат осъзнато и да подобрят здравето и физическата си форма ще имат опцията да го сторят под неговото вещо управление на 17 септември на Гребната база в града под тепетата.

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!
Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната се организира годишно към този момент 12 години и е част от цялостната стратегия за разпространение на уравновесеното хранене и дейния метод на живот. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! от ден на ден се разраства и от ден на ден хора вземат участие в акцията, привлечени от концепцията да спортуват, да се движат и да бъдат дейни в името на здравословния метод на живот и уравновесеното хранене. Последователите на Живей Активно! са се присъединили в над 35 разнообразни спортни и над 20 танцови дисциплини, раздадени са близо 250 000 тениски и шапки, а брандираните площи с логото на акцията са тройно повече от площта на Националния стадион „ Васил Левски”. Над 300 000 българи са взели присъединяване в другите интензивности в страната и са се забавлявали дружно с едни от най-популярните български спортисти и звезди.
През последните 12 години самодейността даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Александра Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владимир Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.
Инициативата се организира под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с поддръжката на общините Варна и Пловдив. също поддържа самодейността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР