На 08.05.т.г. около 04.45 ч. в Четвърто Районно управление –

...
На 08.05.т.г. около 04.45 ч. в Четвърто Районно управление –
Коментари Харесай

Бургаски полицаи луднаха от пиян ямболия, той ги разиграва и би

На 08.05.т.г. към 04.45 ч. в Четвърто Районно ръководство – ургас е доведен престъпно проявения Д.К., 37 годишен от Ямбол, който два часа по-рано карал рисково лек автомобил „ БМВ “, с бургаска регистрация, криволичейки по платното за придвижване в пътната права от кръговото кръстовище на бул. „ Стефан Стамболов “ в посока кръговото кръстовище край постройката на бранш „ Пътна полиция “ - Бургас, оповестиха от ОДМВР в града.

При подадените звуков и светлинни сигнали, автомобила навлязъл по ул. „ Крайезерна “, като е спрян от полицейски чиновници в крайната дясна лента на бул. „ Тодор Александров “ в посока к-с „ Меден Рудник “. Полицаите забелязали, че лидерът на автомобила мощно миришел на алкохол и залитал, до момента в който слизал от „ БМВ “-то. Д.К. отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол, за което му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.

Междувременно ямболията се качил в автомобила си и потеглил в посока к-с „ Меден Рудник “, като още веднъж е спрян директно до пътен възел „ Юг “. Докато единия от чиновници на „ Пътна полиция “ съставял акт на Д.К., а другия бил приведен пред „ БМВ “-то, с цел да смъкна регистрационните му номера, ямболията взел ключовете на автомобила, оставени на предната дясна седалка и ги сложил в контакта за да започва мотора. Единият от двамата служители на реда от Четвърто Районно ръководство – Бургас, намиращи се наоколо, му разпоредил да прекрати дейностите си, като пресегнал, с цел да изключи запаления мотор – в този миг Д.К. му нанесъл удар с пестник в региона на лявата скула, което наложило за задържането на ямболията да бъдат употребявани физическа мощ и белезници. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР