На 07.07.2021 г. се навършва една година от създаването на

...
На 07.07.2021 г. се навършва една година от създаването на
Коментари Харесай

Адвокатска кантора „НИЧЕВ И ГЕОРГИЕВ“ става на една година

На 07.07.2021 година се навършва една година от основаването на Адвокатска адвокатска фирма „ Ничев и Георгиев “
За този интервал  учредителите на адвокатската фирма юрист Христо Ничев и юрист Георги Георгиев съумяха освен да оправдаят упованията на своите клиенти, само че и да завоюват доверието на редица нови клиенти, чиито права и законни ползи бяха защитавани в съда.

„ Ничев и Георгиев “ е адвокатска адвокатска фирма, учредена в гр. София, чиято съществена цел е да дава качествено правно обслужване, съобразено с самостоятелните потребности на всеки един собствен клиент. Адвокатска адвокатска фирма „ Ничев и Георгиев “ дава необятен набор от юридически услуги от началния миг на разглеждане на всеки проблем до неговото дефинитивно разрешаване и подкрепя редица юридически лица с нестопанска цел, в това число спортни сдружения, извършващи активност в социална изгода, благотворителни организации и други, в символ на съпричастност към техните дела, както и дава безвъзмездна адвокатска помощ и подпомагане на материално затруднени лица или лица с увреждания в единодушие със Закона за адвокатурата.

Адвокатска адвокатска фирма „ Ничев и Георгиев “ дава сложно правно обслужване на физически и юридически лица в разнородни области на правото. Екипът се състои от експерти с над 10-годишен опит в областта на гражданското и комерсиалното право, изпълнителното произвеждане, производството по неплатежоспособност, публичните поръчки и процесуалното посланичество по цивилен, търговски и административни каузи. 

Повече информация за адвокатската фирма на:.

Адв. Христо Ничев и адв. Георги Георгиев благодарят на всички свои другари, сътрудници и сътрудници, които ги поддържаха и повярваха в тях през тази първа година от взаимната им активност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР