На 06.05. т.г., около 21:00 часа, на пътя Девня -

...
На 06.05. т.г., около 21:00 часа, на пътя Девня -
Коментари Харесай

За 24 часа във Варна: Блъснаха трима пешеходци и един велосипедист

На 06.05. т.г., към 21:00 часа, на пътя Девня - Варна, е зародило ПТП. Това оповестиха от ОДМВР-Варна.

Водачът на неустановено все още МПС, по време на придвижване, удря с ляво странично огледало пешеходка. Вследствие на случая дамата (39 г.) е получила травма на ляв лакът, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

21-годишен мъж пострада тежко при меле край Варна

На 07.05. т.г., към 11:00 часа, на ул. "Ивайло ", е зародило ПТП. Водачът на л.а. "Рено " Г.Б. (23 г.) от Варна, по време на придвижване обратно, блъска пешеходец, намиращ се зад автомобила. Вследствие на случая мъжът (78 г.) получава фрактури на гален и на нос, прегледан е и настанен за лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

На 07.05. т.г., към 19:30 часа, на кръстовището на ул. "Мечтание " и бул. "Януш Хунияди ", е зародило ПТП. Водачът на л.а. "Форд " Г.Я. (46 г.) от Варна, при съществуване на пътен знак "Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с преимущество ", не пропуща и блъска велосипедист. Вследствие на случая мъжът (60 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Шофьори и пътничка пострадаха при ПТП във Варненско

На 07.05. т.г., към 21:00 часа, на ул. "Трети март " в гр. Белослав, е зародило ПТП. Водачът на л.а. "Рено " Н.Д. (19 г.), локален гражданин, по време на придвижване, блъска пешеходец, пресичащ пътното платно. Вследствие на случая мъжът (80 г.) получава травма на крайник, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР