На 05.07.2022 г. около 16.30 часа при облачно време и

...
На 05.07.2022 г. около 16.30 часа при облачно време и
Коментари Харесай

Пиян моторист се преби в Гърменско, и още пътни инциденти в областта

На 05.07.2022 година към 16.30 часа при облачно време и влажен асфалт, на пътя сред селата Дъбница и Долно Дряново, общ Гърмен, недееспособен лидер на 43 години от с. Крибул, общ. Сатовча, ръководи мотоциклет „ Априлия “ откакто е използвал алкохол. Поради придвижване с несъобразена скорост, лидерът губи надзор над ръководството на МПС и пада на пътното платно. При случая потърпевшият лидер е получил фрактура на ключица и охлузни рани. Предоставена му е здравна помощ и е освободен за домашно лекуване. Положителната проба за алкохол, открита с техническо средство, е 1, 67 промила. По случая в районно управление (на МВР) Гоце Делчев е заведена кореспонденция.

На 05.07.2022 година в гр. Петрич на ул. „ Цар Симеон “, при ясно време и изсъхнал асфалт, 63-годишен лидер на мотоциклет „ Хонда “, подхваща изпреварване на лек автомобил „ Шкода “, който завива наляво и е ръководен от 22-годишен лидер. При осъществяване на маневрата мотоциклетът се удря в лекия автомобил, вследствие на което е потърпевш мотоциклетистът, получил тежки контузии на главата и тазобедрената става. Транспортиран е в столично здравно заведение с заплаха за живота. Пробите на водачите за алкохол са негативни. Случаят е докладван на прокуратурата.

На 05.07.2022 година към 03.00 часа в региона на бензиностанция „ Петрол “ край гр. Симитли е открит лек автомобил „ Хюндай Санта фе “, ръководен от непостоянен лидер, който е излязъл от пътното платно и след удар в еластичната ограда край пътя е паднал на ж. п. линията. Автомобилът е благосъстоятелност на 55-годишен мъж от гр. Симитли. Случаят е докладван на прокуратурата, а в 02 районно управление (на МВР) Благоевград е формирано досъдебно произвеждане по член 343, ал 1 А, във вр. с член 342, ал.1 от Наказателен кодекс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР