На 01 ноември 2018 година от 10.00 ч. до 13.00

...
На 01 ноември 2018 година от 10.00 ч. до 13.00
Коментари Харесай

НОИ организира ден на отворените врати в Свищов

На 01 ноември 2018 година от 10.00 ч. до 13.00 ч. в постройката на ОБЩИНА СВИЩОВ ще се организира ден на отворените порти, оповестиха от общината.

Поканени за присъединяване са жители, осигурители и самоосигуряващи се лица, в качеството им на консуматори на информация в действително време посредством справочните електрони услуги на Национален осигурителен институт и потребление на административните електронни услуги, без да се изисква непосреден контакт с администрацията.

Целта на събитието е осигурителите, обезпечените и самоосигуряващите се лица да бъдат осведомени с изгодата от приемането на Персонален идентификационен код (ПИК) и Идентификационен код на застраховател (ИКО). Начинът на приемането им за обезпечаване на налични съвещания и информации на потребителите на осигурителни услуги, т.е. запознаване с опциите за бърз, елементарен и предпазен достъп до предоставяните електрони услуги и информация на Национален осигурителен институт посредством интернет страницата на институцията (www.nssi.bg), разпространение и поощряване използването на електроните форми за обслужване по отношение на условията на влезлият в действие на 25 май тази година Регламент за отбрана на персоналните данни на физическите лица (ЕС) 2016/679 (GDPR) на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година също са измежду водещите тематики.

През този ден ще бъдат обезпечени срещи с представители на всеки един отдел/сектор от структурата на Търговско предприятие на Национален осигурителен институт – Велико Търново, за разискване на необятен кръг от въпроси касаещи обезпечаване на налична среда до електроните и административни услуги на Национален осигурителен институт, както и самостоятелни съвещания на нашите клиенти по осигурителното законодателство от компетентността на Национален осигурителен институт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР