Н ад 20 000 полицаи ще следят за сигурността в

...
Н ад 20 000 полицаи ще следят за сигурността в
Коментари Харесай

Как се охраняват машините за предстоящите избори

Н пъкъл 20 000 служители на реда ще наблюдават за сигурността в изборния ден. Сигнали за нарушавания и за пазаруване на гласове ще могат да се подават на тел. 112, във всяко едно полицейско ръководство, на имейл, както и на особено открита денонощна телефонна линия.

Повече за това по какъв начин се охраняват машините за изборите на 4 април, ревизира и описа в репортажа си.

"В склада в регион "Искър " имат право да влизат само чиновници, утвърдени от ЦИК. Колегите ги позволяват, единствено в случай че ги има в листата. Има денонощна защита и видеонаблюдение. В склада има над 9000 машини за гласоподаване. На денонощната линия има един единствен сигнал за възнаграждение в интерес на избрана политическа мощ. Извършва се инспекция ", съобщи в ефира на основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

В Министерство на вътрешните работи болница има настанени 77 инфектирани с ковид служители на реда. По думите му това няма да се отрази на работата в изборния ден.

"На тези избори ще има и преносими секции за хората, които са под карантина. Те също ще бъдат охранявани от органите на реда ", увери Иванов.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР