Мярката за засилено попечителство, под която беше поставен 88-годишният и

...
Мярката за засилено попечителство, под която беше поставен 88-годишният и
Коментари Харесай

Дъщерята на Ален Делон с последна информация за състоянието му

Мярката за засилено настойничество, под която беше подложен 88-годишният и тежко болен Ален Делон, е " несъразмерна " и безспорно се възприема като оскърбление от артиста, съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки юриста на Анушка Делон, дъщерята на " свещеното страшилище " на френското кино.

Франк Бертон сподели по радио RTL, че споделя мнението на юриста на Ален Делон, отбелязвайки, че приложената мярка може би е " несъразмерна ".

Бертон задава въпроса за какво не е била продължена наложената преди два месеца мярка или за какво артистът просто не е бил подложен под нормално настойничество.

Ален Делон, който през 2019 година претърпя инсулт и също така страда от лимфом, през януари беше подложен под режим на правосъдна отбрана.

В четвъртък мярката беше трансформирана в " засилено настойничество " - " тежка мярка ", която се подхваща, " когато пълнолетно лице под настойчивост би трябвало да бъде следено в дейностите от всекидневието " и която му пречи по-специално да се разпорежда с парите си по свое убеждение, напомни юристът.

" Смятам, че тази мярка е несъразмерна и освен това - унизителна. За него това несъмнено е нещо, с което мъчно се живее, тъй като той не е изгубил разсъдъка си ", споделя Бертон.

Според него Ален Делон гледа вести, показва се. В експертно мнение от януари беше посочено, че сигурно артистът има някои промени в разсъдъка, само че не го е изгубил, добавя юристът на Анушка Делон.

 

Франк Бертон показва, че клиентката му желае по-специално да получава здравна информация за лекуването на Ален Делон, който съгласно него сега се намира единствено под грижите на общопрактикуващ доктор.

" Понякога той е добре, от време на време не. Колкото до диалозите с щерка му, той се люшка сред " дразниш ме " и " одобрявам медикаментите, които ми дават ", споделя юристът.

От началото на януари трите деца на Ален Делон водят братоубийствена война посредством медиите и съдилищата, като всяко от тях се кълне, че желае да отбрани филмовата легенда, чието здраве се утежнява след инсулта през 2019 година, написа Българска телеграфна агенция.

Синовете му - 59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиан, считат, че артистът е манипулиран от сестра им, 33-годишната Анушка, която сякаш крие от тях здравословното му положение и желае да го върне в Швейцария, с цел да избегне заплащането на прекомерно огромни налози върху наследството.

Анушка, от своя страна, упреква братята си, че заплашват живота на артиста от " Басейнът " и " Гепардът ". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е желала да заведе татко им в Швейцария, с цел да продължи да се лекува там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР