Мярка за неотклонение домашен арест с електронна проследяваща гривна постанови

...
Мярка за неотклонение домашен арест с електронна проследяваща гривна постанови
Коментари Харесай

Освободиха под домашен арест младежа, помел с кола три жени в Стара Загора

Мярка за неотклонение " домакински арест с електронна проследяваща гривна " постанови състав на районния съд в Стара Загора по отношение на 18-годишния възпитаник Никола Михайлов, който на 1 октомври след рисково шофиране на кръгово придвижване прегази три млади дами, които са разговаряли на тротоара.

Мотивите на отбраната в правосъдната зала беше чисто правосъдно досие на ученика, както и че няма заплаха да се укрие или да извърши ново закононарушение, и да попречи на досъдебното произвеждане.

Срещу 18-годишния старозагорец има импортирано обвиняване по член 343 алинея 3 от Наказателен кодекс, а плануваното наказване е от 1 до 6 години затвор, съобщи Дарик.

Преди началото на съвещанието пред постройката се бяха събрали група протестиращи против безотговорното държание на пътя, а зад постройката на съда, в поддръжка на задържания-негови съученици.
свързани новини3950преди 12 часа42251на 04.10.2021
Тежкият случай се случи късно вечерта на 1 октомври на ул. „ Христина Морфова “. Младият водач управлявала БМВ и по несъобразителност е предизвикал телесни повреди на три дами, които били на тротоара. Най-тежко пострада 23-годишна жена, която изгуби левия си крайник, а другите две девойки получиха съществени пострадвания. При пътнотранспортното произшествие е потърпевша и 27-годишна жена, която е с породена лека телесна щета, открита от осъществения медицински обзор.

На 3 октомври водачът бе притеглен като обвинен и арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Обвиняемият е дееспособен лидер от 26 май. Той е наказван два пъти за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, като са му налагани санкции.
свързани новини15077на 04.10.2021
За това закононарушение се планува наказване отнемане от независимост за период от 1 до 6 години и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство.

По-рано денем стана ясно, че Апелативна прокуратура-Пловдив взе на специфичен контрол досъдебно произвеждане за тежката злополука.

Снимка: Дарик.бг
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР