МВР вече има нов трубадур и това е известният естраден

...
МВР вече има нов трубадур и това е известният естраден
Коментари Харесай

След Веско Маринов: Ето коя звезда възпя родната полиция

МВР към този момент има нов трубадур и това е известният естраден реализатор и тенор Орлин Горанов, написа Lupa.bg.

Оперният артист дефилира в новото си амплоа в понеделник по време на галерия в Музея на Министерство на вътрешните работи по случай 140-годишнината на ведомството и 25 години от учредяването на българската секция на Международната полицейска асоциация.

В наличието на вътрешния министър Младен Маринов, на управлението на полицията и на задгранични полицейски шефове естрадната звезда показа нова ария, отдадена на полицията.

„ Изправят се хора с юначни сърца,/ рицари днешни на духа и достойнството “, пее Орлин Горанов.

Старият химн на Министерство на вътрешните работи на Веско Маринов – „ Нашата полиция “, който така и така провокира смях у мнозина, отива в историята. Песента по текст на Евтим Евтимов и по музика на Тончо Русев повече няма да се извършва на мероприятия на Министерство на вътрешните работи и няма да въодушевява ченгетата.

В същото време военни се майтапят, че армеецът Орлин Горанов е пристанал на ченгетата, имайки поради, че естрадната звезда от дълги години е солист на Гвардейския внушителен духов оркестър и постоянно изнася концерти с ансамбъла на Въоръжените сили. Певецът кара военната си работа в Ансамбъла на Главно ръководство на Строителни войски (ГУСВ), чийто солист е до 1985 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР