МВР установи самоличността на мъжа и жената, които са имали

...
МВР установи самоличността на мъжа и жената, които са имали
Коментари Харесай

Полицията в Благоевград установи двойката, която прави секс в центъра на града

МВР откри самоличността на мъжа и дамата, които са имали непочтено държание и то пред детето. Случката е от през вчерашния ден и се е разиграла пред постройката на Съдебната палата в Благоевград.

" Във връзка с осъществени, през вчерашния ден в централната градска част на гр. Благоевград, непристойни и аморални дейности, са подхванати незабавни издирвателни дейности, вследствие на които полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград са открили лицата, извършващи действието. Работата по случая продължава “, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Отдел " Закрила на детето “ в града се самосезира по случая. Предстои решение за ориста на детето, станало очевидец на бруталната сцена. Вероятно против тях ще бъде формирано дело по указа за битка с хулиганството.

Вчера в обществените мрежи се появиха фотоси и видео на отдалите се на пристрастеност мъж от ромски генезис и жена в центъра на Благоевград пред очите на дете, което стои в количка до тях. На фрагментите се вижда двойката, която нахално се отдава на пристрастеност, прикривайки се зад шубрак. Възмутени консуматори разясниха случката като " дивотия “ и попитаха къде са обществените и полицията.

Работата изясняване на случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР