МВР променя декларацията, с която се преминава през контролно-пропусквателните пунктове

...
МВР променя декларацията, с която се преминава през контролно-пропусквателните пунктове
Коментари Харесай

МВР пусна нова декларация за преминаване през КПП-тата

Министерство на вътрешните работи трансформира декларацията, с която се минава през контролно-пропусквателните пунктове (КПП) при регионалните градове. Полицаите ще пропущат и при проявление на служебна карта или пропуск. Досега се изискваше служебна легализация от работодателя върху декларацията. След три дни прилагане на този пример обаче от Министерство на вътрешните работи са решили да го трансформират. Новият пример може да бъде изтеглен от тук.

" В декларацията по новия пример отпада заверката от работодателя. Гражданите ще удостоверяват това събитие със служебна записка, издадена от работодателя или различен длъжностен документ (служебна карта, пропуск), който носят в себе си ", написа в известието на Министерство на вътрешните работи.

 https://www.mediapool.bg/gal/87/orig_76b9a692996263b24a59b5214be1515e.jpg

Новият пример на декларацията.

При всяко прекосяване чиновниците на Министерство на вътрешните работи ще желаят въпросната декларация и ще събират попълнените бланки. Това се прави за следващ надзор, настояват от Министерство на вътрешните работи. Т.е. полицията желае по-лесно да намери някого, в случай че ѝ се наложи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР