МВР призовава гражданите за съдействие при разпознаването на самоличността на

...
МВР призовава гражданите за съдействие при разпознаването на самоличността на
Коментари Харесай

МВР все още търси кои са убитите в край Негован, работи се по 4 версии

МВР приканва жителите за подпомагане при разпознаването на самоличността на убитите при село Негован. Полицията популяризира и фотоси на облеклата, които са били открити край водоема, където бяха открити човешките остатъци. Свидетелствата на всички, ще бъдат непокътнати в анонимност. Министерство на вътрешните работи чака сигнали на тел. 112 или в най-близкото отделение на силите за сигурност.
До момента се знае, че хипотетичната възраст на жертвите е жена на 45-55 години и мъж - на възраст сред 65 - 75 години. Властите ги търсят и измежду хората, които не са взели пенсията си в последните месеци.
Междувременно досега е ясно, че жертвите най-вероятно са татко и щерка. Убити са преди 2 месеца. По останките има следи от огнестрелни рани. Властите работят се по 4 версии. 
Основната теза е, че убийството е осъществено от непосредствен на жертвите, а претекстът е персонален.
Самият факт, че труповете са били в бидони приказва за опит за прикриване на следите. От полицията допълват, че бидоните са били разрязани, т.е. готови за прикритие. Освен това, откритите елементи от нож също потвърждават планирането на убийството.
Установено е, че е стреляно от близко, а от изходите на раните излиза наяве, че жертвите са били в стая и в сходни пози.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР