МВР официално обяви, че издирва 21-годишния Мартин Трифонов за бруталното

...
МВР официално обяви, че издирва 21-годишния Мартин Трифонов за бруталното
Коментари Харесай

МВР с извънредни новини за Мартин и убийството на детето от Сотиря СНИМКИ

Министерство на вътрешните работи публично разгласи, че търси 21-годишния Мартин Трифонов за бруталното ликвидиране на 7-годишното момиченце от сливенското село Сотиря. БЛИЦ напомня, че за тежкото закононарушение се разбра късно нощес.

Междувременно се появи и първа фотография на причинителя на закононарушението .

Рано тази заран се появиха и шокиращи детайлности за зверството , а паралелно с това се разбра какво е правил преди година възможния палач .

"Полицията търси Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен по отношение на осъществено тежко престъпно закононарушение в региона на село Сотиря, Сливенска област ", обявиха през днешния ден от Министерство на вътрешните работи.

Те приканиха хората, които имат информация за търсения, да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена!

Редом с това от Министерство на вътрешните работи разгласиха фотоси на Трифонов, направени преди време.





Междувременно се оказа, че зоната, в която се търси Мартин е голяма.

"Вчера към 14 часа е поличен сигнал на 112 за малко момиченце, което е в безпомощно положение. Въпреки напъните на лекарите то малко по-късно е умряло ", това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Иван Иванов.



"Веднага по-късно е почнало търсене на причинителя. Има лице от региона, което е обвинено. За страдание не е арестуван. Знаем, че е тук в региона. Забелязан в в близост. Действията по издирването му не престават ", добави Иванов като разясни, че все още Мартин е главният и единствен обвинен за бруталното закононарушение.

"Въпросният обвинен не е въоръжен. Нямаме данни да е нападателен, само че в поради положението му призоваваме хората да бъдат деликатни, в случай че го виждат и просто да ни уведомят незабавно, с цел да може да реагираме ", прикани основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той разясни, че против Мартин и преди е имало сигнали за предходни прояви на принуждение по отношение на деца.

От Министерство на вътрешните работи разясниха, че мъжът е незает, необщителен човек, асоциален и в доста тежко финансово състояние. Няма работа, няма обучение, няма другари и е осъждан за блудничество към негова близка. Лежал е в пандиза през 2017 година. Тогава Мартин и жертвата му били към 16 годишни.

Майката на Мартин признала на униформените, че той има огромен боязън от куче. Много бързо е тръгнал. В себе си не е имал пари или храна.

Униформените бяха безапелационни, че през днешния ден Мартин ще бъде хванат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР