МВР и Владислав Горанов направиха първи изявления по случая с

...
МВР и Владислав Горанов направиха първи изявления по случая с
Коментари Харесай

МВР и Владислав Горанов с първи коментари за издирваната крадена кола

МВР и Владислав Горанов направиха първи изказвания по случая с търсената от Интерпол кола, с която е бил открит да кара някогашният финансов министър.

 Владислав Горанов опитал да премине Виж още

Горанов е бил засечен на границата ни със Сърбия да кара лизингов автомобил, разгласен за търсене. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред БНР за случая. Колата била търсена от Интерпол Русия.

Автомобилът, каран от ексминистъра, е благосъстоятелност на известна лизингова компания и представител на няколко марки коли у нас и е платен на погашение от Горанов.

След като е станало ясно, че с колата има проблем, той се върнал, а няколко часа по-късно минал границата ни със Сърбия с различен автомобил. В момента Министерство на вътрешните работи прави инспекция по какъв начин краденият автомобил е попаднал у нас. По случая следва следствие.

Самият Владислав Горанов разяснява пред Нова тв за случилото се на граничния пункт " Калотина ". " Автомобилът е закупен през март 2020 година на лизинг от огромен търговец. Снощи на път за Сърбия, когато стигнах до " Калотина ", Гранична полиция ме уведоми, че автомобилът се търси и желаеха да се върна на територията на България ", посочи Горанов.

Той добави, че е оставил колата си в Драгоман и с друго транспортно средство е траял към Сърбия, където е на рожден ден на собствен другар. " Няма по какъв начин да знам, че автомобилът е търсен, а и не съм негов притежател ", безапелационен е Горанов.

Бившият финансов министър сподели, че в случай че са му били разпоредили да изчака, е щял да го направи. " Впоследствие, откакто прекосих с различен автомобил, нямаше коментар от Гранична полиция при прекосяването ми към Сърбия. Не съм останал с усещане, че съм отказал подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи ", посочи Горанов и добави: " Ако сътрудниците от Министерство на вътрешните работи имаха някакъв коментар, можеше да ми зададат въпроси и да получат разяснения ".

Той изясни, че е подготвен да спомага с информация и да съобщи автомобила. " Колата е в Драгоман и до края на деня ще бъде предадена на органите на Министерство на вътрешните работи. Но с мен от Министерство на вътрешните работи никой не се е свързал към сегашния миг ", съобщи Горанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР