МВР даде брифинг за убийството на 46-годишния бизнесмен в София.В

...
МВР даде брифинг за убийството на 46-годишния бизнесмен в София.В
Коментари Харесай

Прокурор Илияна Кирилова: Детето в джипа на застреляния бизнесмен не е пострадало

МВР даде брифинг за убийството на 46-годишния предприемач в София.

В колата е пътувал мъжът. На предната седалка е имало дете на 11 години, то не е потърпевшо, прибрано е от фамилията, стартират следствени дейности, на място дойде правосъден доктор, следва оглед на местопроизшествието. Това съобщи градският прокурор на София Илияна Кирилова, която е на мястото на престъплението.

Открити са първоначално две гилзи. Всички ескпертизи, които се вършат по такива каузи, следва да бъдат направени. Тя удостовери, че убитият е притежателят на автокъщата Тони-Авто.

Сигналът е подаден в 20.04 минути на телефон 112 от лидера на автомобила, който е спрял на светофара. По първични данни е чул, че са създадени изстрели в простреляното лице, което е на 46 години. Веднага е основана организация, екипи на столична дирекция на вътрешните работи са отделили местопроизшествието с оглед запазването му и събиране на материалните доказателства, съобщи шефът на столичната полиция Георги Хаджиев.

Има данни за съществуване на престъпни регистрации, както и други данни за него, само че не можем да ви споделим повече информация, която би попречила на следствието, съобщи още Хаджиев.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/354384969301554
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР