МВнР препоръча българите да избягват пътуванията до Южна Африка заради

...
МВнР препоръча българите да избягват пътуванията до Южна Африка заради
Коментари Харесай

МВнР предупреждава да не пътуваме до Южна Африка

МВнР предложи българите да заобикалят пътуванията до Южна Африка поради новооткрития вид на ковид Омикрон.

По информация на посолството ни в Претория поради новооткрития вид на COVID-19 - " Омикрон ", огромна част от самолетните компании, които оперират от и до Република Южна Африка и страните от района като Ботсвана, Есватини, Зимбабве и Лесото, са оповестили, че стопират полетите от тези страни на основата на въведените ограничения в съответните страни. Това оповестиха от Министерството на външните работи.

От ведомството предлагат на българските жители да се въздържат от пътувания до страните от южноафриканския район до изясняване на обстановката и възобновяване на полетите.

Българските жители, изпаднали в неволя, могат да се свързват с посолството ни в Република Южна Африка непрекъснато на номер +27798937336. Той се употребява за съобщаване на незабавни случаи и спешни обстановки за оказване нужното подпомагане на засегнатите.
Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии надирекция " Ситуационен център ": +35929482404; +35929713856 или на имейл:

От Министерство на външните работи предлагат на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката " Пътувам за " на следния адрес:.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР