Музиката не свиреше дълго, фраерът не танцуваше дълго ...“ -

...
Музиката не свиреше дълго, фраерът не танцуваше дълго ...“ -
Коментари Харесай

Маневрите на руския контингент, лъжливо изтълкувани от Киев като отстъпление, ускориха референдумите

„ Музиката не свиреше дълго, фраерът не танцуваше дълго... “ - това е за Зеленски, който към този момент се готви да влезе в Крим. Но краткотрайната маневра на съветския контингент, лъжливо тълкувана от Киев като оттегляне, завърши и безмозъчното стадо украински овце, скитащи се по пътищата към обитаемоте места, изоставени от съветската войска след масирана артилерийска подготовка от американските M142 HIMARS, се обърнаха обратно (с изключение на тези овце, които останаха да лежат без мирис по тези пътища...).

В обява от 13 септември давам няколко версии на прегрупирането на съветските войски, по-специално - да въвлекат врага по-дълбоко в капан, с цел да го обкръжат и унищожат; да изтеглят войските и да изтеглят популацията, с цел да стартират килимни бомбардировки, както практикуват Съединените щати, и така нататък " - пиша в обявата си: " Не се опасявайте, когато руснаците дойдат, опасявайте се, когато си тръгнат. "

Не знам дали се случи инцидентно, или беше по този начин замислено, че да не се господства над популацията на Донбас с съветското военно наличие и да му се даде късмет за свободен избор, само че факт е, че след изтеглянето на руснаците войска и възобновяването на бомбардировките, популацията на ДНР и ЛНР, което едвам стартира да се връща към цивилния живот, настоятелно изиска референдум по въпроса за присъединението им към Руската федерация.

Оказва се, че военните маневри на съветския контингент единствено форсираха интеграцията на Донбас или по-скоро връщането на изконно съветските земи в Русия!

На 19 септември публичните камари на приетите от Руската федерация Донецка и Луганска национални републики насочиха апел за „ неотложно “ осъществяване на референдуми за присъединението на републиките към Русия. Референдумите в ДНР, ЛНР, както и в Херсонска и Запорожка област ще се проведат на 23-27 септември, на които ще бъде заложен въпросът: „ Подкрепяте ли влизането на ДНР в състава на Руската федерация като индивид на Руската федерация? "

Не е мъчно да се плануват резултатите от референдумите, защото 95% от популацията на горните територии е „ ЗА “ присъединението към Руската федерация.

И откакто станат територия на Русия, всяка офанзива против тях или бомбардировка ще се пояснява като офанзива против Руската федерация с всички условия, планувани от нейната военна теория. Тогава ще завърши интервалът, когато Русия, както сподели Путин на историческата среща на върха на ШОС, " дава отговор на ударите на Украйна сдържано, само че за момента... ".

22-рата среща на върха на ШОС, която стартира на 16 септември в столицата на Узбекистан, може да се назова Самаркандска конференция, равна по значимост на Техеранската конференция през Втората международна война, единствено че съюзническите сили на антифашистката коалиция този път са разнообразни, Англия и Съединени американски щати, за жалост, са от другата страна на фронта.

В Третата международна война, която Западът води отдалечено, употребявайки украинските нацисти като „ пушечно месо “ (стадо безмозъчни овце – виж по-горе), с Русия от едната страна на фронта – страните от ШОС, отпред с Китай, който към този момент се споразумя с Русия за „ задълбочаване на военното съдействие ".

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР