"Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия" ,

...
"Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия" ,
Коментари Харесай

Фортисимо с един различен концерт за възрастни

"Музиката е по-възвишено признание от всяка мъдрост и философия ", споделят, че по този начин я дефинира Лудвиг ван Бетовен.

В края на март, 24-ти (събота) от 19 часа в зала България ще зазвучи най- известната симфония на Бетовен, само че в непозната до момента светлина. От Фортисимо Фамилия са подготвили един друг концерт за възрастни, „ Бетовен, Девета симфония “.

Концертът ще разкрие елементи от живота и секрети от силата на музиката на Бетовен. Организаторите го назовават “образователен”, с което разкриват, че публиката ще научи любопитни и не толкоз известни обстоятелства от живота на композитора.

Освен това феновете ще погледнат какво се крие в задкулисието на композицията на една от най- изпълняваните симфонии на Бетовен, Симфония #9, което ще им помогне да я чуят по- задълбочено. Завладяващият актьорски гений на Ана Пападопулу и Валентин Ганев ще бъде вплетен в едно с забавно подбрана мултимедия. Голямата музикална палитра на Софийския филхармоничен оркестър ще дирижира маестро Максим Ешкенази. А гласовете на Национален филхармоничен хор „ Светослав Обретенов “ ще разпилян величието си в зала България.

Билети за концертите на "Фортисимо Фамилия ", могат да бъдат закупени на касите на Софийска филхармония, както и онлайн на www.eventim.bg, www.ticketsbg.com
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР