Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се

...
Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се
Коментари Харесай

Коцето Калки проговори за инцидента

Музикантът и ортодонт Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, се отпусна задоволително в кулинарната конкуренция „ Хелс Китчън “ и призна нещо, което хвърли почитателите му в мрежата, а и съотборниците му в Кухнята на Ада, в шок за секунди.

Коцето Калки описа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил ортодонт в миньорско село и по какъв начин е почнал да се занимава с музика. Една от фантазиите на артиста е да направи високомерен оркестър. Не пропусна да показа и мнението си за останалите от тима в шоуто.

Изпълнителят описа, че познава Изи от доста дребна. Оприличил влогърката като „ индийска богиня “ поради гения ѝ да се снима от самото начало от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. А за фолкпевицата Бони Калки счита, че има доста мощен нюх към готвенето, написа „ Телеграф “.

Певецът, който тази година навърши 62 години, показа, че тайната да наподобява толкоз млад е, че спортува постоянно и се свърза с природата. Той постоянно кара ски през зимата, а като млад е упражнявал лека атлетика. Калки описа и една много откровена история за това по какъв начин е спрял да яде месо. Причината е случай, който не може да не помни и до през днешния ден. В един от епизодите на „ Хелс Китчън “ той персонално ще опитва още веднъж месо – за първи път от 20 години насам./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР